“BAS BULUŞ 2021” II. ULUSLARARASI ÖZGÜN BASKIRESİM SERGİSİ | “PRINT MEET 2021” IInd INTERNATIONAL PRINTMAKING EXHIBITION

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ “BAS BULUŞ 2021” II. ULUSLARARASI ÖZGÜN BASKIRESİM SERGİSİ 21-30 HAZİRAN 2021

“Bas Buluş2021” II. Uluslararası Özgün Baskıresim Sergisi ile günümüz baskıresminin ifade biçimlerini görmek, sanatsal, kültürel ve sosyal etkileşimi sağlamak amaçlanmaktadır.

Özgün Baskıresim Sanatçıları Derneği’nin, baskıresmin Türkiye’deki öncülerinin eserleriyle farklı kentlerde “Bas Buluş” adı altında 2014 yılından bu yana gerçekleştirilmektedir. Ankara, İzmir, İstanbul ve Tekirdağ’da ulusal, 2020 yılında ilk defa Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi iş birliği ile uluslararası yapıldı. Bu yılda yapılması planlanan sergi, içinde bulunduğumuz Covid 19 pandemi şartları sebebiyle uluslararası sanal sergi olarak gerçekleştirilecektir. Sergide, Özgün Baskıresim Sanatçıları Derneği üyelerine ve baskıresim yapan ulusal ve uluslararası sanatçılara yer verilecektir.

“Bas Buluş 2021” Uluslararası Özgün Baskıresim Sergisine katılmak isteyen sanatçılar düzenlenecek olan sergide yer almasını istedikleri eserin yüksek çözünürlü görselini ve eser bilgilerini, sanatçı profil fotoğrafını ve başvuru formunubasbulus@gmail.com e-mail adresine 10 Haziran 2021 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir. Sergi komitesinin yapacağı eleme sonucunda katılımcı listesi oluşturularak paylaşılacaktır. Sergi 21 Haziran 2021 tarihinde 14:00’da sanal olarak https://guzelsanatlar.trakya.edu.tr/pages/sanal-sanatgallery. Linkinden izlenebilecektir. Sergi sonunda her katılımcıya Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından onaylı katılım belgesi, afiş ve e-katalog e-mail yoluyla gönderilecektir. Katılacak olan tüm sanatçılara şimdiden teşekkür ederiz.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

TRAKYA UNIVERSITY FACULTY OF FINE ARTS “PRINT MEET 2021” IInd INTERNATIONAL PRINTMAKING EXHIBITION 21-30 JUNE 2021

In "Print Meet 2021" IInd International Printmaking Exhibition, it is aimed to see the expressions of today's printmaking and to provide artistic, cultural and social interaction.

The Printmaking Exhibition, organized by the Association of Printmaking Artists under the name of “Print-Meet ” with the works of the pioneers of printmaking in Turkey, has been organized in different cities since 2014. It was held nationally in Ankara, Izmir, Istanbul and Tekirdağ, and internationally for the first time in 2020 in cooperation with the Faculty of Fine Arts of Trakya University. The exhibition planned to be organized this year is going to be held as an international virtual exhibition due to the Covid-19 pandemic conditions. Members of the Printmaking Artists Association and, national and international printmaking artists are going to be featured in the exhibition.

Artists who would like to participate in the "Print Meet 2021" International Printmaking Exhibition are required to send the high resolution visual and information of the work with which they would like to take part in the exhibition, artist’s profile photo and application form to basbulus@gmail.com till June 10, 2021. As a result of the evaluation by the exhibition committee, the participant list will be created and shared. The exhibition can be viewed virtually at 02.00 PM local time in Turkey on June 21, 2021; on https://guzelsanatlar.trakya.edu.tr/pages/sanal-sanat-gallery. After the exhibition is over, a certificate of participation, a poster and an e-catalog approved by the Faculty of Fine Arts of Trakya University will be sent to each participant via e-mail. Thanks in advance to all participating artists.

TRAKYA UNIVERSITY FINE ARTS FACULTY

Bu içerik 09.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 7261 kez okundu.