İLLÜSTRATÖRLER BULUŞMASI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDE GERÇEKLEŞİYOR

Türkiye’deki illüstrasyon sanatçıları ve adaylarıyla bir araya gelerek, sektörde karşılaşılan sorunların ve beklentilerin konuşulup, değerlendirilmesi amacıyla gerçekleşen “İllüstratörler Buluşması”nın beşinci ayağı 02 Mayıs Perşembe günü Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve ZNN Network iş birliği ile Edirne'de gerçekleşecek.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Tasarım Atölyesi Kadıköy (TAK), Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde gerçekleşen etkinliklere, çoğunluğu illüstratör adayları olmak üzere birçok kişi katıldı.

02 Mayıs Perşembe saat 14:00’de Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde gerçekleşecek olan İllüstratörler Buluşması’nda genç illüstratör adaylarının sektör hakkında merak ettiklerinden bahsedilirken, sektör profesyonellerinin karşılaştığı sorunlar masaya yatırılacak.

Bu içerik 01.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 544 kez okundu.