“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Öğrenci Sergisi” Yayında

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün öncülüğünde Grafik, Heykel ve Resim Bölümü öğrencileri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne özel sanal bir sergiye imza attı. Farklı disiplinlerden öğrencilerin farklı tekniklerde hazırladığı eserler, 31 Temmuz 2020 tarihine kadar sanal ortamda sergilenmeye devam edecek.

Demokrasi tarihimizin dönüm noktalarından biri olan ve destansı kahramanlıkların yaşandığı 15 Temmuz’un 4. yıl dönümünde, anma programları kapsamında düzenlenen sergiye LİNKTEN ulaşabilirsiniz.

Sergide, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik, Heykel ve Resim bölümü öğrencilerinin bireysel çalışmalarının yanı sıra 15 Temmuz’a özel eserler de yer alıyor.

Sergiye Katılan Öğrenciler

Sedanur Şimşek
Şeyma Yaşar

Video Müzik: Edvard Grieg - Peer Gynt - Suite No. 1, Op. 46 - II. Aase's Death

Bu içerik 13.07.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 749 kez okundu.