2018-2019 Erasmus+ Öğrenci Başvuruları

Başvurular 15 Şubat- 9 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Otomasyon sistemi 15 Şubat'ta aktif olacaktır.

BAŞVURULAR NASIL/NEREYE YAPILACAK?

Başvuralar aşağıda yazılı belgeler ile Erasmus Ofisine şahsen yapılacaktır. Başvuru formlarında imzası bulunmayan adayların başvuruları kabul edilmez.

Öğrenim Hareketliliği İçin; (2018-2019 AY)

1. Güncel tarihli transkript (ıslak imzalı)
  2. Erasmus web sayfasında bulunan OTOMASYON SİSTEMİ ‘ne kayıt olarak oluşturacakları başvuru formu.

ÖNEMLİ NOT: Öğrenci Başvuru otomasyon sistemi üzerinden elde edeceği başvuru formunda gitmek istediği üniversite tercihlerini belirtecektir. Daha sonra bu tercihlerde mücbir bir sebep olmadan değişim yapılmayacağı için gidilecek Üniversitenin akademik takvim, dersler, eğitim dili, barınma olanakları, son başvuru tarihleri, istenen belgeler, dil yeterlilikleri vs. hakkında bilgi edinilmeli ve tercihler bu doğrultuda yapmalıdır.

Staj hareketliliği için;
 (2017-2018 AY ve sonrası)

1. Güncel tarihli transkript (ıslak imzalı)
  2. Kabul Belgesi (Staj yapılması planlanan yerden sizi stajyer olarak kabul ettiklerine dair belge)
  3. Erasmus web sayfasında bulunan OTOMASYON SİSTEMİ’ nde yer alan Staj Hareketliliği başvuru formu,

-          Uygun staj yeri nerelerdir? (https://erasmus.trakya.edu.tr/pages/genel-bilgi---smt)

NOT:     Otomasyon Sisteminde kaydı bulunmayan katılımcıların başvuruları dikkate alınmaz. Otomasyon Sistemi 9 Mart 2018 saat 15.00 de kapanacağı için bu saatten sonra başvuru yapılamayacaktır.

Bu içerik 23.01.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 882 kez okundu.