2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT DONDURMA DİLEKÇESİ

31.03.2020  tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında Kurul tarafından COVID-19 küresel salgını dolayısıyla: Yükseköğretim kurumlarında önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde kayıtlı olup öğrenim gören öğrencilerin, kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumlarından talep etmeleri halinde 2019-2020 eğitim  öğretim  yılı  bahar  döneminde  kayıtlarının  dondurulmasına  ve  kayıt dondurulan sürenin azami süreden sayılmamasına karar verilmiştir. Detaylı bilgiye LINKTEN ulaşabilirsiniz.

Kayıt dondurmak isteyen öğrencilerimiz için gerekli olan dilekçe ekte sunulmuş olup, bu öğrencilerimizin ekteki dilekçeyi doldurarak ISLAK İMZALI olarak taramaları/fotoğraflamaları ve gsf@trakya.edu.tr adresine ulaştırmaları gerekmektedir.

Bu içerik 07.04.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 2658 kez okundu.