2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVINI KAZANAN 2.YEDEK ADAY LİSTESİ (GRAFİK TASARIMI BÖLÜMÜ)

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVINI KAZANAN

2. YEDEK ADAY LİSTESİ

GRAFİK TASARIMI BÖLÜMÜ KAZANAN YEDEK LİSTESİ

Sıra No

Adı-Soyadı

Fatma KELEŞ

Toprak DEMİRTAŞ

Rabia TÜRK

2.Yedek Öğrenci Kayıtlar 19-20 Eylül 2019 Tarihleri Arasında Fakültemiz Dekanlık Binası Öğrenci İşleri Bürosunda Yapılacaktır.

Kontenjan açık kaldığı takdirde 20 Eylül 2019 tarihinde saat:18.00’da Grafik Tasarımı Bölümü için 3. Yedek Öğrenci Listesi İlan Edilecektir.

A – KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1 – Lise diploması veya mezuniyet belgesi (Aslı)

2- 2019 Ösym sonuç belgesi (Adayların Ösym şifrelerini öğrenerek gelmeleri gerekmektedir.)

3 – Nüfus cüzdanının onaylı örneği. (Muhtarlıktan alınacaktır.)

4 – İkametgâh belgesi

5 – Erkek öğrenciler için Askerlik Durum Belgesi

6 – 6 adet 4,5x6 (cm) ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.)

7 – Öğrenci bilgi formu ( Fakültede verilecektir.)

B-KAYIT İÇİN ÖNEMLİ NOTLAR

1 - Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.

2 - Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilemez.

3 - Belgeler eksik ise kayıt yapılamaz.

4 - Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

Bu içerik 17.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 596 kez okundu.