2021 DGS EK KONTENJAN İLE FAKÜLTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Fakültemiz Grafik Tasarımı Bölümüne 2021 DGS ek kontenjan ile kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 02-05 Kasım 2021 tarihleri arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosunda yapılacaktır.

E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-devlet kapısı üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden 02-03 Kasım 2021 saat 23:59'a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

E-kayıt işlemlerini başarıyla tamamlayan adayların, Fakültemize 05 Kasım 2021 tarihi mesai bitimine kadar başvurarak ders kayıt işlemleri için kendilerinden istenen belgeleri getirmeleri gerekmektedir. Elektronik kayıt yapan adayların, ders kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için e-kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştirildiğine dair yazıyı ekranda görmeleri gerekmektedir.

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile Kesin Kayıt için Gerekli Belgeler;
1) Ön lisans Diploması. (Diploması hazırlanmayan öğrenciler geçici mezuniyet belgesi.)
2) Lise Diplomasının aslı.
3) DGS sonuç belgesi
4) Nüfus cüzdanı fotokopisi,
5) 4 adet renkli vesikalık fotoğraf,
6) Transkript (Onaylı imzalı)
7) Ders içerikleri (Onaylı imzalı)

Bu içerik 02.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 215 kez okundu.