2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORYANTASTON ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

Fakültemizde, 2023-2024 Eğitim öğretim yılında aramıza katılan öğrencilerimizle oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi.

2023-2024 Eğitim öğretim yılında, Resim, Heykel, Grafik Tasarımı ve İletişim Tasarımı bölümlerini kazanarak lisans eğitimlerine başlayan öğrencilerimize bölümlerimizi, fakültemizi ve Karaağaç kampüsünü tanıtmak amacıyla oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlangıcı yapılan etkinlikte Dekanımız Prof. Melihat TÜZÜN’ün gerçekleştirdiği sunum ile öğrencilerimize fakültemizin misyonu, vizyonu, tarihçesi, hedefleri ve başarıları ile içinde bulunduğumuz Karaağaç kampüsünün müzeleri başta olmak üzere çeşitli bilgiler aktarıldı.

Dekanımızın sunumunun ardından Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığından Belkıs KAYA ÇELİK hanımefendinin gerçekleştirdiği sunum ile öğrencilerimize üniversitemizin öğrenci odaklı sosyal imkanlarından bahsedilirken, üniversitemizin öğrenci topluluklarından biri olan Genç Yeşilay Topluluğundan katılım gösteren Aleyna Gültaş ve Zekiye Kestane isimli öğrenciler teknoloji ve sosyal medya bağımlılığı başta olmak üzere bağımlılıklar üzerine farkındalık oluşturmayı amaçlayan sunumlarını gerçekleştirdiler.

Bu sunumların devamında, bu yıl yeni öğrencilerini kucaklayan bölümlerimizin sunumları yapıldı. Sırasıyla grafik tasarımı bölümünün sunumu Dr. Öğr. Üy. Zehra ATABEY, heykel bölümünün sunumu bölüm başkanı Doç. Dr. Ercan YILMAZ, iletişim ve tasarımı bölümünün sunumu Arş. Gör. Meriç Batuhan ÇİL ve resim bölümünün sunumu Doç. Kerem İŞCANOĞLU tarafından gerçekleştirildi. Bölümlerin eğitim öğretim stratejileri, ders içerikleri, öğretim elemanları gibi pek çok bilginin öğrencilerle paylaşıldığı bölüm sunumlarından sonra, öğrencilerimiz üniversitemizin diğer kampüslerini görmek ve şehirdeki tarihi turistik dokuyu tecrübe etmek adına şehir turuna çıktılar.
 
Ek Resimler
Bu içerik 11.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 262 kez okundu.