2023 Yılı Kalite Çalışmaları Kapsamında "Dekan - Öğrenci Buluşması" Gerçekleşti

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün, ‘ Dekan - Öğrenci Buluşması ’ kapsamında Heykel, Resim, Grafik ve İletişim Tasarımı bölümü öğrenci temsilcileri ve öğrencilerle buluştu.

Dekan Tüzün, öğrencilerle birlikte geçtiğimiz yılın eğitim öğretim hayatını değerlendirerek, öneri, şikayet ve dileklerini dinledi. Gelecek dönem hakkındaki öneri ve tavsiyeleri öğrencilerle tek tek konuşarak çözüm önerileri sunan Tüzün, bu buluşmaların önemine dikkat çekerek; farklı fikirlerin ve önerilerin her zaman şeffaf bir eğitim öğretim hayatı için büyük öneme sahip olduğunu dile getirdi.

Dekan - Öğrenci Buluşması’na ayrıca; Dekan Tüzün’e; Dekan Yardımcıları Doç. Ayhan Yılmaz ve Doç. Semih Oduncu eşlik ederken Fakülte Sekreteri Nebil Ergin ve Öğretim Elemanları da katıldı.
Bu içerik 26.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 235 kez okundu.