8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ “SANATÇI KADIN AKADEMİSYENLER” II. ULUSAL KARMA SERGİSİ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü “Sanatçı Kadın Akademisyenler” II. Ulusal Karma Sergisi yayında.

Sergi Videosunu izlemek için TIKLAYINIZ

İnternet tarayıcınız aracılığıyla gezmek için

dijitalsergi.trakya.edu.tr linkini ziyaret etmelisiniz.

Dosya boyutu büyüklüğü sebebiyle internet tarayıcınızda sayfayı ilk açtığınızda yüklenme uzun sürebilmektedir. Ek olarak, bilgisayarınızın ekran kartı bulunmuyorsa veya sistem özellikleri düşük ise donmalar ve takılmalar yaşayabilirsiniz.

Klavyenizin “WASD” tuşları ya da "OK TUŞLARI"yla hareket edebilir, farenizle bakış yönünüzü ayarlayabilirsiniz. Klavyenizin “E” tuşuyla yakınlaşıp uzaklaşabilir, “ESC” tuşuyla yazılımı kapatabilirsiniz.



Sanal Sergi Salonunu Windows için indirin 

Dosyayı indirdikten sonra “W08032021_TUGSF_DijitalSergi.rar” dosyasını WinRar, 7Zip vb. yardımcı bir program aracılığıyla klasöre çıkarın. Ardından “WindowsNoEditor” klasörüne devam edin, “TUGSF_SanatciKadinAkademisyenlerSergisi.exe” programını çalıştırın. Yazılım ilk kez çalıştığında “UE4 Prerequisites” kurulumu talep edebilir, bu sanal sergi salonunun yardımcı yazılımıdır. Kurulumu tamamladıktan sonra tekrar “TUGSF_SanatciKadinAkademisyenlerSergisi.exe” programını çalıştırın.

Klavyenizin “WASD” tuşlarıyla hareket edebilir, farenizle etrafa bakabilirsiniz. Klavyenizin “E” tuşuyla yakınlaşıp uzaklaşabilir, “ESC” tuşuyla yazılımı kapatabilirsiniz.

-

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanal Sergi Salonu mobil cihazları desteklememektedir.

Ek Resimler
Bu içerik 09.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1166 kez okundu.