8 Mart Dünya Kadınlar Günü "Sanatçı Kadın Akademisyenler" III. Ulusal Karma Sergisi

Resim

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

“SANATÇI KADIN AKADEMİSYENLER”

III. ULUSAL KARMA SERGİ

08.03.2022- 28.03.2022

AMAÇ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hem sanatçı hem de akademisyen olan kadınların emeğinin tüm sanatseverler ile paylaşımı serginin ana hedefidir.

SERGİ HAKKINDA

Sergi, güzel sanatlar alanında görev yapan sanatçı kadın akademisyenlerin katılımına açıktır. Sergi hakkında bilgiler;

1. Sergiye; resim, heykel, baskıresim, grafik tasarım, geleneksel sanatlar, seramik ve fotoğraf alanlarında eserlerle başvuru yapılabilir. Boyut sınırlaması yoktur.
  2. Her sanatçı bir eser ile katılabilir.
  3. Eserler, asılmaya hazır bir şekilde teslim edilmelidir (Eserlerin arkasında asmak için tel veya ip olmalıdır). Ayrıca, eser arkalarında sanatçı bilgisi de olmalıdır.
  4. Eser sahipleri, katalog basımı için;
  • Sanatçı Fotoğrafı (300 dpi çözünürlükte ve JPEG)
  • Eser Fotoğraflarını (300 dpi çözünürlükte ve JPEG)
  • Sergi katılım formunu ve taahhütnameyi sanatcikadinakademisyenler@gmail.com e‐posta adresine en geç 28.02.2022 tarihine kadar göndermelidir.
  1. Sergi için başvurular, Fakültemiz Sanatsal ve Bilimsel etkinlikler komisyonu tarafından ön değerlendirmeden geçecektir.
  2. Sergiye katılan her sanatçıya, sergi sonunda katılım belgesi verilecektir.
  3. Sergi için eser sahipleri eserlerini kendileri teslim edebilecekleri gibi kargo (masrafları kendilerine ait) ile belirtilen adrese göndereceklerdir.
  4. Eserlerin sergi için Üniversitemize gelene kadar, sergileme sürecinde ve eserlerin sahiplerine teslim edilene kadar olan süreçte oluşabilecek HASARLARDAN Trakya Üniversitesi sorumlu değildir.
    1. Eser sahiplerinin sergi açılışına katılımları durumunda yol ve konaklama giderleri kendilerine veya kurumlarına aittir.
    2. Sergi Açılışı 08.03.2022 tarihinde, Güzel Sanatlar Fakültesi Fuaye Salonu’nda Saat 15.00’da olacaktır.
    3. Sergileme süresi 08.03.2022-28.03.2022 tarihleri arasındadır.
    4. Eserler en geç 28.02.2022 tarihine kadar sanatcikadinakademisyenler@gmail.com e‐posta adresine gönderilmelidir.

Arş. Gör. Zerrin Pehlivan

Trakya Üniversitesi

Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümü

Karaağaç Yerleşkesi-Edirne

1. Sergi bitiminde eserler, kargo ile ödemeli olarak eser sahiplerine gönderilecek, online katalog hazırlanacak ve katılımcılarla paylaşılacaktır.

Sergi Sorumlusu: Prof. Melihat TÜZÜN (Tel: 0 284 236 27 85)

Katalog, Afiş Tasarım: Dr. Öğretim Üyesi Zehra ATABEY

Eser Görsel Teslim ve Sergi İletişim; Arş. Gör. Zerrin PEHLİVAN (Tel: 0 536 237 86 29)

Ek Dosyalar
Bu içerik 03.02.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 1573 kez okundu.