8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sergisi

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nce düzenlenecek ve 7-15 Mart 2019 tarihleri arasında ziyarete açık olacak “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sergisi”nin açılışı 7 Mart saat; 16.00’da Güzel Sanatlar Fakültesi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Sergi, Trakya Üniversitesi'nde Güzel Sanatlar alanında görev yapan Sanatçı Kadın Öğretim Elemanları ile bu alanda lisansüstü öğrenimlerini sürdürmekte olan Sanatçı Kadın Öğrenciler'imizin eserlerinden oluşacaktır.

T.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim, Grafik ve İletişim Sanatları Bölümleri’nden 7, T.Ü. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nden 5 ve T.Ü. Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu’ndan 7 Kadın Öğretim Elemanı/Sanatçı ile T.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Heykel Anasanat Dalı Yüksek Lisans Programı’ndan 5 ve Resim Anasanat Dalı Yüksek Lisans Programı’ndan da 4 Kadın Öğrenci/Sanatçı olmak üzere toplam 28 katılımcının yer alacağı sergide Resim, Heykel, Grafik, Seramik, Fotoğraf ve El Sanatları alanlarında eserler sergilenecektir.  

Ek Resimler
Bu içerik 03.03.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 591 kez okundu.