'Alaşya’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine' Görsel Sanatlar Yarışması

'Alaşya’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine' adlı Görsel Sanatlar Yarışması, güzel sanatlar lisansüstü öğrencilerine fırsat vermek, seçkin bir müzenin koleksiyonunda eserlerinin kalıcı olarak yer almasını sağlamak, geleceğin sanatçıları/akademisyenleri olacak olan bu öğrencilerin tanınırlığına katkı sağlamak, iki ülke arasındaki geçmişin ne kadar köklü olduğunu göstermek, iki ülke arasındaki bağları daha güçlendirmek, konu ile ilgili olarak farkındalık yaratarak geniş kitlelere bunu ulaştırabilmek adına güzel sanatlarla ilgili her hangi bir lisansüstü programında eğitim gören tüm lisansüstü öğrencilerinin katılımına açık olduğunu duyurarak yarışma şartnamesi, afişi ve gerekli tüm bilgileri ekte bilgilerinize sunuyoruz. Katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır. Teşekkürler.
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Bu içerik 14.02.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 468 kez okundu.