BÜKREŞ ULUSAL SANAT ÜNİVERSİTESİ ZİYARETİ

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri 8-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında Romanya’nın Bükreş kentindeki Bükreş Ulusal Sanat Üniversitesi’ni ziyaret etmiştir.

Bükreş Ulusal Sanat Üniversitesi ile ortaklaşa düzenlenen “Balkan Sergileri IV” sergisi için giden Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat TÜZÜN, Prof. Dr. Deniz BAYAV, Doç. Dr. Deniz GÖKDUMAN, Doç. Kerem İŞCANOĞLU ve Arş Gör. Kübra YILDIZ’ın Bükreş Ulusal Sanat Üniversitesi’ni ziyaret etmiştir.

Fakültemiz öğretim üyelerine, Üniversitenin öğretim üyeleri tarafından Güzel Sanatlar Fakültesi, Dekoratif Sanatlar ve Tasarım Fakültesi kampüs olanakları hakkında bilgi verildi ve üniversitenin genel tanıtımı yapıldı. Bu gezi kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Baskı Resim, Grafik, Heykel ve Resim Bölümü, Dekoratif Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nde ise Grafik Sanatları, Tekstil Tasarımı, Moda Tasarımı ve Endüstriyel Tasarımı Bölümü,  ziyaret edilmiştir.

Farklı üniversite kültürünü, olanaklarını, bölümlerini, öğrenci yaşamını vb. konular yerinde görülmüş, bilgiler edinilmiş, kültürel iletişim sağlanmış ve bakış açısını daha da genişletilmiştir. Fakültemiz temsilcilerine, farklı bölümler uzmanlarca tanıtılmıştır. Üniversiteyi ve lisans programlarını doğrudan tanıma olanağı sunan ziyarette, bölümler hakkında bilgi alındı, okulun fiziki yapısı, atölye imkanları ve sosyal etkinlik alanları yerinde görüldü. .
Ek Resimler
Bu içerik 18.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 208 kez okundu.