BÜYÜK BULUŞMA 2018

Üniversitelerarası Kurul - Sanat Dalları Eğitim Konseyinin Sanat etkinliklerinden "Büyük Buluşma 2018" Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakülteleri Öğretim Elemanları Sergisi bu yıl Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.
"Büyük Buluşma 2018" sergisinin açılışı 04 Mayıs 2018 Cuma günü gerçekleştirilecek Sanat Dalları Eğitim Konseyi Genel Kurul Toplantısını müteakip Erciyes Üniversitesi Zafer Bayburtluoğlu Sergi Salonunda yapılacak ve 16 Mayıs 2018 tarihine kadar sergi açık kalacaktır.
Şartnamesi, katılım ve özgeçmiş formları ekte sunulan sergide Fakültemizin farklı bölümlerinden üç katılımcının yer alması etkinliğin desteklenmesi adına büyük önem taşıdığı belirtilen yarışma için katılımı kesinleşen öğretim elemanı isimlerini eş zamanlı olarak konsey başkanlığına ve Erciyes üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesine bildirilecektir.
Bu içerik 20.03.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1253 kez okundu.