DEKAN PROF. MELİHAT TÜZÜN VE ARŞ. GÖR. KÜBRA YILDIZ, MEHMET NURİ GÖÇEN RESİM ÇALIŞTAYI’NA KATILDI

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün ve Arş. Gör. Kübra Yıldız, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde düzenlenen 8. Mehmet Nuri Göçen Resim Çalıştayı’na davetli sanatçı olarak katıldı.

Mehmet Nuri Göçen Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı tarafından, Kuşadası Belediyesinin katkılarıyla bu yıl 8’incisi düzenlenen Mehmet Nuri Göçen Resim Çalıştayı, Kuşadası Old Town’da gerçekleştirildi. Küratörlüğünü Umur Türker ve Emel Atalay’ın yaptığı çalıştay sergisine Türkiye’nin yanı sıra Fransa, Bangladeş, Rusya, Azerbaycan, Hollanda ve Özbekistan’dan davetli sanatçılar eserleri ile katkı sağladı.

Etkinliğe, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Emre Fazlılar ile akademisyenler, sanatçılar ve sanatseverler katıldı. Çalıştaya katılan sanatçılara teşekkür belgelerinin de verildiği sergi, sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.
Bu içerik 27.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 160 kez okundu.