DEKAN PROF. MELİHAT TÜZÜN YUNANİSTAN- MİDİLLİ ADASINDA "SANAT VE EDEBİYAT YOLLARI" WORKSHOPLARI ETKİNLİĞİNİN KÜRATÖRLÜĞÜNÜ YAPTI

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat TÜZÜN ile Shumen Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Valeri CHAKALOV; 21 – 24 Eylül 2023 tarihleri ​​arasında Karadağ Yunanistan, Midilli Adası Skala Eressos’ta “Türkiye- Yunanistan- Bulgaristan Sanat ve Edebiyat Yolları” Workshoplarının küratörleri olarak görev aldılar.

Pinelo Galeri yöneticisi Cem Aggelos ÜSTÜNER organizasyonu ile gerçekleştirilen etkinlik farklı üniversitelerden hocaların, yazarların ve şairlerin katılımıyla gerçekleşti.

 Topkapı Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Hülya KÜPCÜOĞLU yürütücülüğünde “Kolaj” Worksopu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Öğr. Gör. Dilek KUYRUKCU yürütücülüğünde “Yaprak Üzerine Geleneksel Motifler” ve “Seramik” workshopu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Onur ERDİREN yürütücülüğünde “Renklerin Fısıltısı” Resim workshopunun yanı sıra her üç günde Mesut ŞENOL kolaylaştırıcılığında “Edebiyat Söyleşi ve Sunumları” gerçekleştirildi.
Ek Resimler
Bu içerik 13.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 166 kez okundu.