Dekan Prof. Tüzün'ün Onur Sanatçısı Olduğu Batum Georgia Uluslararası Sergisi Açıldı

Fakültemiz dekanı Prof. Melihat Tüzün’ün Onur Sanatçısı olarak davet edildiği Batum Georgia Uluslararası Sergisi, 7-10 Aralık tarihleri arasında Gürcistan Art School of Batum N. Pirosmani’de sanatseverlerle buluştu.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün’ün iştirak ettiği ve iki eserinin yer aldığı serginin küratörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Yıldırım Onur Erdiren ve Öğr. Görevlisi Dilek Kuyrukçu yaparken, serginin kordinatörlüğünü ise Pinelo Art Gallery’nin sahibi Cem Üstüner üstlendi.

Birçok farklı disiplini bünyesinde barındıran; geleneksel ve modern bakışları harmanlayan sergi 07-10 Aralık tarihleri arasında Art School of Batum Georgia’da öğrenciler ve hocalar tarafından büyük ilgi gördü.
Bu içerik 12.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 182 kez okundu.