“Edirne İzlenimleri” Fotoğraf Sergisi

Trakya Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Tasarımı Bölümü, Fotoğraf Dersi kapsamındaki aktüel fotoğrafçılık uygulaması olarak öğrencilerimiz Edirne’mizi gözlemlemişler; fotoğrafik olarak en özel anlarını da saptamışlardır. Görsel Tarih yazma konusunda, hayatın içinden gelen bu “anları” fotoğrafsever dostlarımızla paylaşmaktan mutluluk duyarız. Küratörlüğünü Prof. Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu’nun yaptığı sergiye; Aleyna Öykücü, Anıl Murat Taş, Aybüke Demir, Bahar Sunar, Beril Karaoğlu, Berke Akgün, Buse Şirin İlter, Cemali Doğan, Damla Sürgün, Eda İlhan, Elif Öztürk, Emine Çavuşoğlu, Enes Erşahin, Ezgi Deniz Ünlütürk, Fatih Yıldız, Fatma Eratik, İzel Çakır, Kadir Buğra Çilek, Kemal Akın Yaman, Kübra Dalka, Kübra Güney, Kübra Kılıçarslan, Nesrin Uçarkuş, Sevcan Ceylan, Utku Can Güngül ve Yasir Burak Akkaya katılmışlardır. Açılışı 03 Nisan 2019, Çarşamba günü saat 14.30’da Trakya Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Fuaye Sergi Salonu'nda yapılacak olan “Edirne İzlenimleri” konulu sergimiz 10 Nisan 2019 tarihine kadar izlenebilir.
Bu içerik 02.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 478 kez okundu.