“Edirne İzlenimleri” Fotoğraf Sergisi Açıldı

"Edirne İzlenimleri" Fotoğraf Sergisi'nin açılışı 3 Nisan 2019 Çarşamba günü Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün, serginin küratörü Prof. Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu, Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFSOD) Başkanı Serdar İyiiz, EFSOD üyesi Behiç Günalan, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları, değerli öğrencilerimiz ve Edirneli sanat severlerin katılımıyla gerçekleşti.

Sergi, Trakya Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Tasarımı Bölümü, Fotoğraf Dersi kapsamındaki aktüel fotoğrafçılık uygulaması olarak öğrencilerimizin Edirne gözlemleri ve fotoğrafik olarak Edirne'nin en özel anlarını saptamaları sonucunda oluşmuştur. Görsel Tarih yazma konusunda, hayatın içinden gelen bu “anları” fotoğrafsever dostlarımızla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Küratörlüğünü Prof. Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu’nun yaptığı sergiye; Aleyna Öykücü, Anıl Murat Taş, Aybüke Demir, Bahar Sunar, Beril Karaoğlu, Berke Akgün, Buse Şirin İlter, Cemali Doğan, Damla Sürgün, Eda İlhan, Elif Öztürk, Emine Çavuşoğlu, Enes Erşahin, Ezgi Deniz Ünlütürk, Fatih Yıldız, Fatma Eratik, İzel Çakır, Kadir Buğra Çilek, Kemal Akın Yaman, Kübra Dalka, Kübra Güney, Kübra Kılıçarslan, Nesrin Uçarkuş, Sevcan Ceylan, Utku Can Güngül ve Yasir Burak Akkaya eserleriyle katılmışlardır.

Açılışı 03 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 14.30’da Trakya Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Fuaye Sergi Salonu'nda yapılan “Edirne İzlenimleri” konulu sergi 10 Nisan 2019 tarihine kadar izlenebilir.

Bu içerik 04.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 657 kez okundu.