ELİF ANLAMAZ’IN KİŞİSEL HEYKEL SERGİSİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ’NDE AÇILDI

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Serbest Öğretim Elemanı olarak görev yapan Elif Anlamaz’ın kişisel heykel sergisi 15 Nisan Pazartesi günü Güzel Sanatlar Fakültesi fuaye alanında sanat severlerle buluştu.

Güzel Sanatlar Fakültesinin Heykel Bölümü’nde ‘Heykeltıraş’ yetiştirme misyonunu yerine getirdiğine dair önemli bir gösterge niteliğinde kabul edilen sergiye akademisyenler, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Heykel Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ercan Yılmaz yaptığı konuşmada, serginin Güzel sanatlar Fakültesi’nde verilen eğitimin olgunlaştığının en güzel işaretlerinden biri olduğunu belirtti. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün ise konuşmasında serginin sanatçı olma yolunda önemli bir adım olduğunu ifade etti ve Anlamaz’a başarılar dileyerek ‘Teşekkür’ belgesi verdi.

Sergi, Edirne’de doğup büyümüş, eğitim sürecinin tümünü Edirne’de sürdürmüş Edirne’li kadın bir heykeltıraşın, Edirne’de gerçekleştirdiği ilk kişisel heykel sergisi olma özelliği de taşıyor.

 Mermer, Bronz, Ahşap ve Alçı gibi çeşitli malzemelerle sanatçı tarafından gerçekleştirilen heykellerden oluşan sergi, 15-26 Nisan 2019 tarihleri arasında Güzel Sanatlar Fakültesi Fuaye Salonunda ziyarete açık olacak.

Ek Resimler
Bu içerik 16.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 614 kez okundu.