Fakültemiz Heykel Bölümü Öğretim Üyeleri ve Öğrencileri XII Uluslararası Ahtopol Yaz Akademisi ve "Ahşap Heykel" Sempozyumu'na Katıldı

Ahtopol'da bulunan Eski Yunan okulu bünyesinde 1-10 Eylül 2022 tarihleri ​​arasında Sofya Ulusal Sanat Akademisinin Yaratıcı Üssünde XII. Uluslararası Ahtopol Yaz Akademisi ve "Ahşap Heykel" Sempozyumu düzenlendi. Fakültemiz Heykel Bölümünün öğretim üyeleri ve öğrencileri de sempozyuma katılım sağladılar.

Bu etkinlik, Sofya Ulusal Sanat Akademisinin öğretim üyeleri ile öğrencileri ile fakültemiz Heykel Bölümü öğretim üyeleri Doç. Ferit Yazıcı ile Dr. Öğr. Üy. Can Özal ve bölüm öğrencilerinden Efe Tan Engin, Kubilay Yılmaz, Şerif Aslan, Umut Özcan'ın katıldığı yaratıcı akademinin on ikinci basamağı olarak işbirliğini pekiştirdi. Dekanımız Prof. Melihat Tüzün de sempozyumu ziyaret ederek eserleri yerinde inceledi.

Ahtopol belediye başkanı Stanislav Dimitrov ve Bulgaristan Cumhuriyeti Kültür Bakanı Prof. Velislav Minekov'un katılımlarıyla düzenlenen XII. Uluslararası Yaz Akademisi ve Ahşap Heykel Sempozyumu kapanış töreninde katılımcılar sertifikalarını aldı. 
Ek Resimler
Bu içerik 15.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 222 kez okundu.