Fakültemiz Temel Eğitim Bölümünün Vermekte Olduğu Temel Sanat Dersinde Üretilen Öğrenci İşleri Sergilendi

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, bünyesinde bulunan 4 bölümün 1. Sınıf öğrencilerinden oluşan kapsamlı bir temel sanat sergisine ev sahipliği yapıyor.

20 Ocak 2022 tarihinde kalabalık bir seyirci kitlesi ve Özlem Beste Özel ile Barış Gül’ün müzik dinletisi eşliğinde  açılışı gerçekleştirilen sergide yer alan öğrenci işleri iki boyutlu yüzey ve üç boyutlu çalışmalar halinde izleyiciye sunuldu. Sergide yer alan ve çoğunluğu kağıt üstü farklı malzemelerden oluşan yaklaşık 300 adet tasarım, Grafik bölümünü temsilen Doç. Ayhan Çetin, Resim ve İletişim Tasarımı Bölümünü temsilen Dr. Öğretim Üyesi Elif Karaaslan ve Heykel Bölümünü temsilen Öğr. Gör. Fırat Uysal’ın temel sanat derslerinde uygulatmış oldukları çalışmaların seçkisiyle oluşturuldu. Güzel Sanatlar Fakültesi Fuaye salonunda açılışı gerçekleştirilen sergi 06 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecektir.
Bu içerik 22.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 354 kez okundu.