“Gelecek Vadeden Tasarımcı Ödülü”

Gençlerin endüstriyel reklam ürünleri sektörüne ilgisini artırmak, sektörün kalifiye eleman arayışına destek vermek amacıyla bu yıl ilk defa açılan “Gelecek Vadeden Tasarımcı Ödülü” kategorisi DenizBank sponsorluğunda gerçekleşiyor.

Gelecek Vadeden Tasarımcı Ödülü’ne, reklam, tasarım, mimarlık fakültelerindeki öğrenciler ile güzel sanatlar, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin ilgili branşlarında eğitim veren liselerdeki öğrenciler başvurabilecek. Öğrenciler bu yarışmaya, DenizBank ATM kabini, DenizBank tabelası, DenizBank totem tabelası, DenizBankfuar standı endüstriyel reklam ürünü tasarımlarıyla katılabilecekler. Her katılımcı en fazla 5 başvuru yapabilecek.

5. ARED Ödülleri DenizBank Gelecek Vadeden Tasarımcı Ödülü’nün;
·        Birincisi bir adet dizüstü bilgisayar
·        İkincisi bir adet grafik çizim tableti
·        Üçüncüsü bir adet aksiyon kamerası
·        Birol Fedai Mansiyon Ödülü’nün sahibi ise bir adet 2TB depolama alanına sahip taşınabilir disk kazanacak.

Yarışmaya katılım online olarak www.aredodulleri.com web adresinden yapılıyor.
Son başvuru tarihi 25 Ekim 2019’da sona eriyor.

Sorularınız ve destek için: Şenay İpek 0212 212 41 16, senayipek@ared.org.tr
Bu içerik 12.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 391 kez okundu.