Grafik Tasarımı Bölümü Öğrencimiz Adem Cihan’ın Uluslararası Başarısı

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İletişim Araştırmaları Merkezi işbirliğiyle düzenlenen 1. Uluslararası Sinema Sempozyumu etkinlikleri kapsamında düzenlenen jürili dijital fotoğraf sergisinde fakültemiz Grafik Tasarımı Bölümü öğrencisi Adem Tscihan Chatzi Impram’ın fotoğrafı jüri tarafından sergilenmeye değer bulundu. Batı Trakya Türk’ü olan öğrencimizin fotoğrafı ve sergilenmeye değer bulunan diğer fotoğraflar çevrimiçi olarak sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Seçici kurulunda Prof. Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu, Doç. Dr. Fevzi Kasap, Yrd. Doç. Dr. Birsel Matara, Gazi Yüksel, İlke Veral Coşkuner, Orhan Cem Çetiner ve Fuat Boğaç Evren’in yer aldığı sergiye KKTC, Türkiye ve Türki Cumhuriyetlerden fotoğraf sanatçıları başvurdu. Seçici kurulun yaptığı değerlendirme sonucunda 23 katılımcının 51 fotoğrafı sergilenmeye değer görüldü.

Çevrimiçi sergide yer alan fotoğraflar https://usc2021.neu.edu.tr adresinden görüntülenebilir.

Bu içerik 17.06.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1194 kez okundu.