Heykel Bölümü'nden "Bir Öğrenci de Sen Okut" kampanyasına destek sergisi

Trakya Üniversitesi Vakfı çatısı altında 2016 yılında başlatılan ve Edirne’nin tüm dinamiklerini harekete geçirerek çok sayıda kurum, kuruluş ve bireysel bağışçının desteğini alan “Bir Öğrenci de Sen Okut” kampanyası, 2019-2020 eğitim öğretim yılında da Trakya Üniversitesi öğrencilerine burs sağlamaya devam ediyor. Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin Heykel Bölümü, “Bir Öğrenci de Sen Okut” kampanyasına destek olmak amacıyla örnek bir çalışmaya imza atıyor ve bağış karşılığı sahiplerini bulacak eserlerden oluşan bir heykel sergisi açmaya hazırlanıyor.

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ercan Yılmaz’ın fikrinden hareketle oluşturulan, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığınca gerçekleştirilen ve Heykel Bölümü’ndeki tüm öğretim elemanı ve öğrencilerin görev aldığı sergi, 20 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 15.30’da, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fuaye Sergi Salonu’nda açılacak.

Heykel sergisinde yer alacak 50’den fazla eser, mezun öğrencilerin, öğrenimleri sırasında gerçekleştirdikleri ve mezuniyetlerinin ardından üniversiteye bağışladıkları heykellerden oluşacak. 20 Kasım - 6 Aralık 2019 tarihleri arasında Güzel Sanatlar Fakültesi Fuaye Sergi Salonu’nda ziyarete açık kalacak olan sergideki heykellerin her biri, o heykel için “Bir Öğrenci de Sen Okut” kampanyasına en yüksek bağışı yapanlara takdim edilecek.

"Bir Öğrenci de Sen Okut" kampanyasına destek sağlamak amacıyla Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü'nün gerçekleştireceği heykel sergisine katılımınızdan mutluluk duyarız.

Ek Resimler
Bu içerik 15.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 438 kez okundu.