Heykeltıraş Ferit Özşen Söyleşisi

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Prof. Ferit Özşen’i ağırlıyor. Özşen, T.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu’nda 17 Nisan 2019 Saat 14.00’da “Ferit Özşen Heykelleri” konulu bir söyleşi kapsamında yarım yüzyılın üzerindeki sanatsal tecrübesini görsel ve sözlü olarak izleyicilerle paylaşacak.

Heykeltıraş/ Akademisyen Prof. Ferit Özşen heykel alanında Türkiye’deki en tecrübeli ve donanımlı isimlerden biri. Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nde 1964 yılında başlayan sanatçı/ heykeltıraş yaşamını günümüzde de aktif olarak sürdüren Özşen aynı zamanda 1971 yılında başladığı akademik faaliyetini de halen özel bir üniversitede sürdürmektedir.

Heykeltıraş ve Akademisyen Ferit Özşen’in, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde gerçekleştireceği “Ferit Özşen Heykelleri” konulu söyleşiye katılımınızdan mutluluk duyarız.

Bu içerik 15.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 781 kez okundu.