İlhan Koman Konulu Yarışmanın Ödül Töreni Düzenlendi

Fakültemize bağlı olarak faaliyet göstermekte olan Plastik Sanatlar Topluluğunun iş birliği kurduğu Edirne Tanıtım ve Turizm Derneği ile organize ettiği İlhan Koman Konulu Yarışmanın ödül töreni düzenlendi. Topluluk ve dernek tarafından yayınlanan bilgi notunda: "Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Plastik Sanatlar Topluluğu, Edirne Tanıtım ve Turizm Derneği, Akademisyenler ve Güzel Sanatlar Fakültemizin dekanlığıyla kurduğumuz iş birliği ile gerçekleştirdiği Edirneli büyük sanatçı İlhan Koman’ın anma etkinliklerinin bir parçası olarak düzenlediği “İlhan Koman Konulu Resim Yarışması”nın dereceye giren yetişkin ve çocuk kategorisindeki sanatçılara Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlık Makamında ödülleri, derece belgeleri ve der armağanları törenle teslim edildi. Başta Sayın Dekanımız Prof. Melihat Tüzün olmak üzere, etkinliğin yürütücü akademisyenleri Doç. Kerem İşcanoğlu ve Doç. Dr. Deniz Gökduman hocalarımıza minnettarlığımızı ifade ederiz. Ayrıca iş birliğinde ve yine seçici kurulda bulunan derneğimizin üyesi sanat ve kültür yönetimi çalışmaları uzmanı Kutalmış Bayraktar ve dernek başkanımız Bülent Bacıoğlu’na da emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Trakya Üniversitesi olarak kentimizin marka değerini daha yukarılara taşıyacağımız gelecek iş birliklerimiz için Edirne’mizin değerli stk ve paydaşlarımız ile aynı masada buluşacağımız başka projeler için şimdiden heyecanlıyız. İnanıyoruz ki, İlhan Koman’ı anlama serüveninde bu iş birliklerimiz sadece bir başlangıçtır. Tüm çabamız sanatlar kenti Edirne’ye layık olmaktır. Daha iyi bir dünya, daha iyi bir ülke, daha iyi bir kent!" ifadeleri yer aldı.

Bu içerik 19.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 146 kez okundu.