İstanbul Aydın Üniversitesi “Bir Şey Oldu Her Şey Değişti” Uluslararası Öğrenci Bienali

Küresel salgın süreci sanat ve tasarım üretimini ve paylaşımını da yüksek ölçüde etkilemesiyle, değişim kavramının peşinden giden genç sanatçı ve tasarımcıların, sanatın evrensel dili ve sınırsız anlatım olanakları ile ele aldıkları eserlerini bir araya getirmek amacıyla İstanbul Aydın Üniversitesi’nin düzenlediği “Bir Şey Oldu Her Şey Değişti” temalı, Jürili Uluslararası Öğrenci Bienaline  üniversitemiz öğrencilerinden Betül SARISU, Buse FULÜRYA, Büşra MEYDAN, Cihan ATICI, Çağrı CENGİZOĞLU, Duygu ERTAŞ, Furkan SARIKAYA, Gülfer Yağmur Hayta, Kubilay YILMAZ, Melih CAN, Merve ÇİFTÇİ, Nur Sultan YILDIRIM, Rabianur TURHAN, Sedanur ŞİMŞEK, Seher ÖZCAN, Serpil KARA, Sinem KORKUT, Tolga BOZTOPRAK ve Tolga NURAY eserleriyle katılım sağlamışlardır.

Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

(Eser künyelerine ekteki Word belgesi üzerinden ulaşabilirsiniz.)

Bienale Katılan Öğrenciler:

Resim:

Betül SARISU, Buse FULÜRYA, Büşra MEYDAN, Cihan ATICI, Çağrı CENGİZOĞLU, Duygu ERTAŞ, Gülfer Yağmur HAYTA, Melih CAN, Merve ÇİFTÇİ, Nur Sultan YILDIRIM, Rabianur TURHAN, Sedanur ŞİMŞEK, Sinem KORKUT, Tolga BOZTOPRAK, Tolga NURAY

Grafik:

Furkan SARIKAYA

Heykel:

Kubilay YILMAZ, Seher ÖZCAN, Serpil KARA

Bu içerik 15.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 722 kez okundu.