Kalite ve Strateji Çalışmaları Kapsamında Dış Paydaşlarla Toplantı Gerçekleştirildi

Fakültemiz, kalite ve strateji çalışmaları kapsamında dış paydaşlarımızla toplantı gerçekleştirildi.

Resim
Toplantıya, Edirne İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Kenan Koçak, Efod Derneği Başkanı Serdar İyiiz, Edosk Derneği Başkanı Nuray Altıerler, Edirne Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmeni Levent Tosun, Osman İnci Müzesi Başkan Yardımcısı Bilal Sarıgül, Karaağaç The Porta Cafe İşyeri Sahibi Dinçer Özkayalarlı ve mezun ve yüksek lisans öğrencilerimiz değerli katılımlarıyla katkı sağladı. Fakülte Dekanı Melihat Tüzün, dekan yardımcıları Doç. Ayhan Çetin ve Dr. Öğr. Üyesi Zehra Atabey, fakülte sekreteri Nebil Ergin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, güzel sanatlar fakültesinin dış izlenimleri, yapılabilecek iyileştirmeler ve katkılar üzerinde duruldu. Fakültemiz dış paydaşlarına, fakülte hakkında bilgilendirmeler sağlandı. Toplantının ardından konuklar fakülte fuaye alanında bulunan sergiyi ziyaret ettiler.

Görüşmelere katılan dış paydaş temsilcilerinin tam listesi ise şu şekildeydi:

• Kemal SOYTÜRK – Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü
  • Serdar İYİİZ – EFOD Başkanı
  • Selahattin YAYLA – Edirne Hasan Rıza Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü
  • Nuray ALTIERLER – EDOSK Başkanı
  • Kenan ÖZTÜRK – Ayvalık Karagöz Sanat Evi Yöneticisi
  • Kutalmış BAYRAKTAR - Edirne Turizm ve Tanıtım Derneği Üyesi
  • Bilal SARIGÜL - Osman İnci Müzesi Müdürü
  • Levent TOSUN - Edirne Hasan Rıza Güzel Sanatlar Lisesi Resim Öğretmeni
  • Gıyasettin GEZGİN - Edirne Hasan Rıza Güzel Sanatlar Lisesi Resim Öğretmeni
  • Beyda ÇETİN - Özel Sezai Irmak Art Akademi Resim Öğretmeni
  • Öğrenciler
  • Göknur Yavuzcan
  • Ayça Ay Güler
  • İrem Koçan
  • Nurdan Coşkun
  • Şahika Ezgi Çay
Bu içerik 20.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 409 kez okundu.