“Made by Artist” X. Varna Uluslararası Sempozyumu ve “Reflections of Art” Sergisi

Fakültemiz Dekanı Prof. Melihat TÜZÜN, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında  Pinelo Art Galerinin düzenlediği Bulgaristan’da, “Görsel Sanatlarda Modernizm ve Sonrası” temalı Made by Artist X. Varna Uluslararası Sempozyumuna “Atölye 17 ve Stanley William Hayter’in Gravür Sanatına Etkileri” başlıklı bildirisiyle katıldı ve oturum başkanlığı yaptı. Aynı tarihlerde Varna Boris Georgiev City Gallery’de Türkiye ve Bulgaristan’dan 100 yakın sanatçının katıldığı “Reflections of Art” başlıklı Uluslararası sergi de gerçekleştirildi. Fakültemizden bu sergiye Dekanımız Prof. Melihat TÜZÜN, İletişim Sanatları Bölümü öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Başar HATIRNAZ ve Dr. Öğr. Üyesi Devrim BARAN eserleri ile katıldılar. Hocalarımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Bu içerik 21.12.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 930 kez okundu.