MSGSÜ GRAFİST 23 (23. İstanbul Grafik Tasarım Günleri) ‘‘İllüstrasyon’’ Temalı Atölye Çalışmaları Hakkında Duyuru

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, GSF, Grafik Tasarım Bölümü ve GMK, Grafik Tasarımcılar Meslek Kuruluşu işbirliğinde gerçekleşecek olan GRAFİST23, 23. İstanbul Grafik Tasarım Günleri’nin bu yıl teması ‘‘İllüstrasyon’’. MSGSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü’nde 11-14 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan atölye çalışmalarına katılmak isteyen Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerimiz (Anita Kunz atölyesine katılım için 4. sınıf öğrencisi olma şartı aranmaktadır. Diğer atölyeler için katılım tüm sınıf öğrencilerine açıktır.) için GRAFİST 23 Etkinlik Programı ve GRAFİST 23 Atölye Çalışmaları Ön Koşulları* ektedir.
BAŞVURU SÜRESİ 4 KASIM 2019 TARİHİNE KADAR UZATILMIŞTIR.

*Bu yıl GRAFİST 23'te 4 farklı atölye çalışması gerçekleştirilecektir. Atölyelere başvuru
koşulları birbirinden farklılık göstermektedir. Ekteki formlar bu şartlar dikkate
alınarak doldurulmalıdır.
Bu içerik 30.10.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 820 kez okundu.