MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN EDİRNE'YE GELİŞİNİN 93. YILI ANISINA DÜZENLENEN TRAKART ULUSLARARASI DAVETLİ ÇEVRİMİÇİ FOTOĞRAF SERGİMİZ YAYINDA

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı; kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Edirneye gelişinin 93. yılı onuruna Trakya Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Tasarımı Bölümü tarafından düzenlenen, küratörlüğünü Prof. Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu'nun yaptığı çevrimiçi davetli uluslararası karma fotoğraf sergisi, bölümün sunum platformu olan trakart.online adresinde yayımlandı. Sergiye 15 farklı ülkeden 120 fotoğraf sanatçısı, akademisyeni ve fotoğrafı yaşam biçimi olarak benimsemiş amatörler katılmıştır. Geniş bir yelpazede fotoğraf üreten ve fotoğrafa gönül verenlerin davetli olarak bir araya geldikleri sergi açılışı 21/12/2023 tarihinde 23.59’da trakart.online adresinde gerçekleştirilmiş olup oldukça yoğun bir ilgi görmüştür. İlk 24 saatte Türkiye'den 1600, Amerika Birleşik Devletleri'nden 38, Şili'den 24, Kıbrıs'dan 22 ve Mısır'dan 18 toplamda 1767 kişi ziyaret gerçekleşmiştir.
Bu içerik 23.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 128 kez okundu.