Öğrenci Desen Sergisi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Açıldı

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin çalışmalarından oluşan Öğrenci Desen Sergisi, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun teşrifleriyle, 8 Ocak 2020 tarihinde Güzel Sanatlar Fakültesi Fuaye Alanı’nda sanat severlerle buluştu.

Sergide, Grafik tasarımı, Resim ve Heykel bölümlerinde eğitim gören 64 öğrencinin, dokuz ayrı atölyede gerçekleştirdiği desen çalışmaları yer aldı.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun açılışını yaptığı sergide, karakalem, füzen, renkli kuru kalem, pastel ve lavi yöntemiyle yapılan işlere de yer verildi. Çalışmalarda kendine yer bulan farklı desen yaklaşımları, form anlayışları ve estetik algılar sanat severlerin beğenisine sunuldu.

Desen derslerini yürüten öğretim elemanları, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün'e öğrencilerin çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Bu bilgilendirmenin ardından, sergide çalışmaları yer alan öğrencilere katılım belgeleri takdim edildi.

Öğrenci Desen Sergisi 24 Ocak 2020 tarihine kadar görülebilir.
Ek Resimler
Bu içerik 18.01.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 636 kez okundu.