Öğrencimiz Nilay Soykan'ın "DÖNGÜ" Heykeli Altekma Group Ev Sahipliğinde Sergilenecek

Geçtiğimiz yıl fakültemiz Dekanlığı, Heykel Bölüm Başkanlığı, Ayvalık Karagöz Sanat Evi ve Nimri Köyü Muhtarlığı iş birliğinde gerçekleştirilen "Nimri Kullukları Çağdaş Plastik Yorumlar Proje Yarışması" kapsamında "Döngü" isimli eseriyle mansiyon ödülü kazanan yüksek lisans öğrencimiz Nilay SOYKAN'ın eseri, İzmir merkezli Altekma Group şirketinin ev sahipliğinde sergilenecek.

Altekma Group Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi DURMUŞ’unsanatı ve sanatçıları desteklemek amacıyla başlattığı girişimiyle kulluklardan esinlenilerek yaratılan DÖNGÜ Heykeli, Altekma’nın Torbalı’daki merkezinin önünde Heykeltıraş Yasemin Nilay Soykan tarafından yerinde gerçekleştirildi ve 28 Ağustos 2023 günü, saat 17.00'da açılışı yapılacak.

Öğrencimiz Nilay SOYKAN'ın başarısını tebrik ederiz.

Bu içerik 25.08.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 266 kez okundu.