‘Öğretim Elemanları Yaz Sergisi III’ Açıldı!

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, yazın renklerini ve heyecanını; disiplinler arası yepyeni bir sergi ile ziyaretçilerle buluşturmaya devam ediyor. Bu sene üçüncüsü düzenlenen disiplinler arası ‘Öğretim Elemanları Yaz Sergisi III’; Karaağaç Yerleşkesi Tarihi Tren Garı Fuaye Alanı’nda açıldı. Fakültemizin 29 Öğretim Elemanı’nın, sanatın farklı teknikleri ile ürettikleri eserlerinin yer aldığı sergide; heykel, yağlı boya ve akrilik boya resimlerin yanı sıra fotoğraf ve grafik eserler de bulunmaktadır.

Farklı perspektifleri bir araya getiren; ‘Öğretim Elemanları Yaz Sergisi III’, 13 Temmuz - 13 Eylül 2023 tarihleri arasında sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Tüm halkımızı ve sanatseverleri ‘Öğretim Elemanları Yaz Sergisi III’ sergimize bekliyoruz!

Resim
Bu içerik 17.07.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 528 kez okundu.