OSMAN İNCİ MÜZESİ SANAT GALERİSİ’NDE FAKÜLTEMİZ ÖĞRETİM ELEMANLARI SERGİSİ

25 Kasım 2018 tarihinde, Edirne’nin 96. Kurtuluş yıl dönemi nedeniyle Fakültemiz Öğretim Elemanları Sergisi, Osman İnci Müzesi Sanat Galerisi’nde açıldı. Osman İnci Müzesi’nin 1. yıl dönümü onuruna düzenlenen sergiye 15 öğretim elemanımız 19 adet eser ile katıldılar.

Sergi açılışında Fakültemiz Dekanı Prof. Melihat TÜZÜN ve müze kurucusu Prof. Dr. Osman İNCİ birer konuşma yaptılar. Dekanımız Prof. Melihat TÜZÜN konuşmasında, günümüzde şehir yaşamında sanatsal faaliyetlerin önemine değindi ve bu faaliyetlerin artarak devam etmesi gerektiğini vurguladı. Bu anlamda sanat galerisini bu faaliyetlere açtığı için Prof. Dr. Osman İnci’ye teşekkürlerini iletti. Kısa bir müzik dinletisinin ardından açılışı gerçekleşen sergi 16 Aralık 2018 tarihine kadar Osman İnci Müzesi Sanat Galerisinde sergilenmeye devam edecektir. Sanatseverler duyurulur.

Bu içerik 29.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 776 kez okundu.