PROF. VEYSEL GÜNAY İLE "DERİNLİĞİN MANZARASI" KONULU SÖYLEŞİ

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde Doç.Dr. Mustafa HAYKIR tarafından TÜBAP kapsamında organize edilen “Sanat Söyleşileri” etkinliğinin üçüncüsü halen İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Çizgi Film Ve Animasyon bölümünde öğretim üyesi olarak çalışan Prof. Veysel GÜNAY'ın “Derinliğin Manzarası” konusuyla gerçekleşti.

 

Sanatçı ve akademisyen Prof. Veysel GÜNAY, eserlerinden oluşan “Derinliğin Manzarası” konulu sunumundan sonra moderatör Asena SARCAN’ın ve misafirlerin sorularını cevapladı. Sanatı ve eğitim hayatı ile ilgili soruları cevaplandıran sanatçı aynı zamanda Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerine de gelecekleri konusunda yol gösterdi.   

 

Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Fehim Yıldız Konferans Salonunda, 22 Kasım 2018 tarihinde yapılan söyleşiye, üniversitemiz öğretim elemanları, öğrenciler, Edirne Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile Edirneli sanatseverler katıldı. Konuşma sonunda Prof. Veysel GÜNAY’a plaket ve teşekkür belgesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün tarafından takdim edildi.

Ek Resimler
Bu içerik 03.12.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 645 kez okundu.