RESİM – GRAFİK TASARIMI – HEYKEL BÖLÜMLERİ 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVINI KAZANAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKENLER

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

RESİM – GRAFİK TASARIMI – HEYKEL BÖLÜMLERİ

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL YETENEK SINAVINI KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE !!!

Kesin Kayıtlar 03-04 Eylül 2020 / 07-08-09 Eylül 2020 (Hafta Sonu Hariç) Tarihlerinde Fakültemiz Karaağaç yerleşkesinde Dekanlık Binası Öğrenci İşleri Bürosunda Yapılacaktır.

A – KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1 – Lise diploması veya lise mezuniyet belgesi (Aslı)

2 – 2020 ÖSYM sonuç belgesi (Adayların ÖSYM şifrelerini öğrenerek gelmeleri gerekmektedir.)

3 – Nüfus cüzdanının onaylı örneği. (Muhtarlıktan alınacaktır.)

4 – İkametgâh belgesi

5 – 6 adet 4,5x6 cm. ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.)

6 – Öğrenci bilgi formu (Fakültede verilecektir.)

B-KAYIT İÇİN ÖNEMLİ NOTLAR

1 - Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.

2 - Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilemez.

3 - Belgeler eksik ise kayıt yapılamaz.

4 - Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

Bu içerik 31.08.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1046 kez okundu.