RESİM BÖLÜMÜ 3. SINIFLARDAN “ATÖLYE” SERGİSİ

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinin güz dönemi boyunca yaptıkları işlerden oluşan ‘Atölye’ sergisi açıldı.

Atölye hocası Doç. Ruken Aslan’ın düzenlediği serginin küratörlüğü ise yine bir önceki dönem aynı sınıfın “Nesne, Göz, Metamorfoz” isimli sergisinin küratörlüğünü yapmış olan Öğr. Gör. Öner Kıranlar’a ait.

Sergide İsmail Akyıldız, Gülşen Aydemir, Melih Can, Çağrı Cengizoğlu, Giray Coşkun, Defne Durukan, Hayati Fidan, Hakan Güneş, Büşra Meydan, Gizem Nur Sözer, Sedanur Şimşek ve Nur Yavuz’un çalışmaları yer alıyor.

20 Aralık 2018- 3 Ocak 2019 tarihleri arasında fakültenin sergi salonunda ziyaretçilere açık kalacak olan sergideki resimlerin görsellerine @gsfatolye  instagram hesabından ulaşılabilinir.

Bu içerik 09.01.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1583 kez okundu.