Resim Bölümü Lisans Öğrencimiz Selin Zehra Eker “Göç Yılı; 2022” Resim Yarışmasında 3. Oldu

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü lisans öğrencimiz Selin Zehra Eker Lüleburgaz Belediye’sinin düzenlediği “Göç Yılı; 2022” başlıklı resim yarışmasında 3. Olarak büyük başarı kazandı. Konu ile ilgili konuşan öğrencimiz Selin Zehra Eker de, “Eserimde doğu ve batının arasındaki çatışmayı ve şu anda maalesef ülkemizdeki beyin göçünü, çoğu gencin gitmek istedikleri ülkelerin bayraklarını çizdim. Bu konuyu temel olarak çizdim resmime” ifadelerini kullandı.  Ustası Doç. Kerem İşcanoğlu ise: “Sanatta başarıların kriterlerinden yada ispatlarından biri ulusal ve uluslararası bazda düzenlenen yarışmalardır. Bunlarda alınan her başarı Türk insanının medeni görüntüsüne ve Trakya Üniversitemizin tanınırlığına katkı sağlayacaktır. Yeni başarılara diyorum. Çok daha büyük başarılara…” diyerek yeni başarıların yolda olduğunu belirtti. 26 Aralık 2022 tarihinde açılan yarışma sergisi 8 Ocak 2023 e kadar sanatseverlerin ziyaretini bekliyor.
Bu içerik 04.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 253 kez okundu.