Sanal Resim Sergisi, Melihat Tüzün “Nefes Al” Nisan 2020

“NEFES AL”
Melihat TÜZÜN
Online Sergi / Nisan 2020 / Pinelo Galeri

İçinden geçtiğimiz zorlu günlerde sanatçılar üretimlerine tüm hızıyla devam ederken eserlerini de sanat severlerle buluşturmaya devam ediyorlar. Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Profesör Melihat Tüzün'ün sanal resim sergisi ekte sanat severlerin beğenisine sunulmuştur.

"Sanatçı eserlerinde; insanın doğa ile olan etkileşimine ayna tuttuğu ve gittikçe yoğunlaşan biçimde 'çevre' sorunlarına odaklandığı, doğa ile ilişkimizi irdelediği ve bu konuda özeleştiri yapmaya davet ettiği görülmektedir. 

Dünyanın ve Türkiye’nin içinde bulunduğu ve mücadele etmek zorunda olduğu corona virüsten etkilenenlerin sayısı her geçen günde artmaktadır. Sanatçı, bu sergide, nefes almanın, temiz havanın solunmasının ne kadar önemine dikkat çekiyor. Sanatçı son dönem yaptığı doğa manzara resimlerine ve doğaya bakarak “Derin Nefes Al”maya davet ediyor."

Sanal Sergi Videosu Linki

“TAKE A BREATH"
Melihat Tüzün  
Virtual Exhibition / April 2020 / Pinelo Art Gallery

In artist works; It is seen that it mirrors human interaction with nature and focuses increasingly on 'environmental' problems, examines our relationship with nature and invites them to self-criticize in this regard.

The number of people affected by the corona virus that had to struggle in which the world and Turkey and is growing with each passing day. In this exhibition, the artist draws attention to the importance of breathing and breathing fresh air. The artist invites you to “Breathe Deep” by looking at the nature landscape paintings he made recently.

Cem Aggelos Ustuner / Pinelo Galeri

Virtual Exhibition Video Link

Ek Dosyalar
Bu içerik 05.04.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 979 kez okundu.