"Sanat Söyleşileri 2" Bölüm 3 / Sinan Niyazioğlu - Yasemin Nur Erkalır - Ömer Emre Yavuz

"KAPANMA SÜRECİNİN SANAT VE TASARIM EĞİTİMİNE ETKİLERİ: OLASILIKLAR ve DENEYİMLER"

Fakültemiz tarafından düzenlenen Sanat Söyleşileri’nin bu yılki üçüncü bölüm konukları Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Niyazioğlu (MSGSÜ Grafik Bölümü Öğretim Üyesi), Dekan Yardımcısı Doç. Yasemin Nur Erkalır (MSGSÜ Resim Bölümü Öğretim Üyesi) ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Emre Yavuz (MSGSÜ Heykel Bölümü Öğretim Üyesi) olacak. “Kapanma Sürecinin Sanat ve Tasarım Eğitimine Etkileri: Olasılıklar ve Deneyimler” konulu söyleşiyi 06 Mayıs Perşembe günü 19.00-21.00 saatleri arasında youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

CANLI YAYIN LİNKİ
Bu içerik 06.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 618 kez okundu.