"Temel Sanat İşleri Sergisi" Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Açıldı

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Ayhan Çetin'in "Temel Sanat İşleri Sergisi" Güzel Sanatlar Fakültesi fuaye alanında açıldı. 18 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 15.00’da açılan serginin açılış konuşmasını yapan Doç. Ayhan Çetin sergide yer alan çalışmaların, son dört yılda Temel Sanat Eğitimi Dersi alan birinci sınıf öğrencilerinin çalışmalarından oluştuğunu belirtti. Resim, Grafik ve Heykel Bölümü öğrencilerinin kağıt üzerine yaptığı 175 çalışmanın ve 100’e yakın strüktürle elde edilen enstalasyonun sergilendiğini belirten Çetin, aslında daha fazla çalışmanın olduğunu ancak, fuaye alanının kapasitesi nedeniyle bu sayıyla sınırlı kaldığının altını çizdi. Çetin’in sergiye katkı sağlayan öğrencilere ve sergiye katılan sanatseverlere teşekkür etmesinin ardından, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün de bir konuşma yaptı. Tüzün konuşmasında şunları söyledi ¨Dekan Yardımcımız Doç. Ayhan Çetin uzun zamandır bu sergiyi açmayı planlıyordu. Bugün bu serginin açılmış olmasından dolayı mutluyum¨. Temel Sanat Eğitimi Dersi'nin öneminden ve öğrencilere sağladığı katkılardan da bahseden Tüzün, sergiye katkı sağlayan öğrencilere teşekkür etti. Konuşmaların ardından açılışa katılan öğrenci, akademisyen ve sanat severler sergiyi gezdi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Ayhan Çetin’in ¨Temel Sanat İşleri¨ sergisi 30 Aralık 2019  tarihine kadar ziyarete açık olacak.

Bu içerik 18.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1186 kez okundu.