TEV Üstün Başarı Sanat Bursu Duyurusu

ÜSTÜN BAŞARI SANAT BURSLARI

TEV her yıl sanat alanında öğrencilere Üstün Başarı Sanat Bursu vermektedir.

Burs Verilen Alanlar:

Konservatuvar veya Güzel Sanatlar Fakültelerinin aşağıdaki bölümlerinde öğrenim görenler başvuru yapabilir:

• Piyano, Arp, Gitar, Yaylı Çalgılar, Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar
  • Plastik Sanatlar (Resim, Heykel, Grafik, Yazı Sanatı, Seramik)

Üstün Başarı Sanat Bursu için adayların üniversiteleri tarafından tutanakla bildirilmeleri gerekmektedir.

Adayların 2-22 Eylül tarihleri arasında www.tev.org.tr internet sayfasından Üstün Başarı Sanat Bursu formunu doldurmasıformunun çıktısını imzalayıp istenilen belgeleri ekleyerek üniversitesinin burslarla ilgili bölümüne veya öğrenci işlerine teslim etmesi gerekmektedir.

Üniversitesi tarafından aday gösterilen öğrencilerin dosyaları, TEV Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulacak komisyon tarafından değerlendirilecektir. Ön elemeyi geçen adaylar İstanbul veya uygun görülen bir ilde ilgili alanlardaki öğretim üyelerinden oluşturulacak jüri tarafından değerlendirilmek üzere sınav merkezlerine davet edileceklerdir. Aşamalar e-posta veya sms aracılığıyla adaylara duyurulacaktır.  Detaylı bilgiler burs başvuru döneminde Üstün Başarı Sanat Bursu Formunda yer alacaktır.

"TEV Üstün Başarı Sanat Bursu Duyurusu" ile ilgili bilgilendirme metni ektedir.

Ek Dosyalar
Bu içerik 10.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1642 kez okundu.