"TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ (TÜB) GÜZEL SANATLAR ÖĞRETİM ELEMANLARI SERGİSİ II" AÇILDI

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Erhan Tabakoğlu’nun dönem başkanlığını üstlendiği Trakya Üniversiteler Birliği’nin (TÜB) sergisi, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP tarafından açıldı.

T.Ü. Balkan Kongre Merkezinde 19-29 MART 2019 tarihleri arasında açık kalacak serginin hazırlık çalışmaları T. Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi organizasyonunda yapıldı. Açılışı onurlandıran Meclis Başkanımız Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’a, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Melihat TÜZÜN tarafından kendi eseri olan Tekirdağ konulu gravür tablosu takdim edildi.

Sergide, Trakya Üniversiteler Birliği'ne üye, dört üniversitede çalışan güzel sanatlar öğretim elemanlarının farklı disiplinlerde 70 seçkin eseri bulunmakta. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinden 22, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinden 6, Trakya Üniversitesinden 40, Kırklareli Üniversitesinden 2 eserin bulunduğu sergi on gün süresince ziyaretçilere açık olacak.

Bu içerik 21.03.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 592 kez okundu.