"TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ (TÜB) GÜZEL SANATLAR ÖĞRETİM ELEMANLARI SERGİSİ II" KATALOĞU

"Trakya Üniversiteler Birliği Güzel Sanatlar Öğretim Elemanları Sergisi II"nin kataloğu PDF versiyonuyla, değerli katılımcı sanatçıların ve sanat severlerin erişimi için ektedir.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Erhan Tabakoğlu’nun dönem başkanlığını üstlendiği Trakya Üniversiteler Birliği’ne üye dört üniversitede çalışan güzel sanatlar öğretim elemanlarının farklı disiplinlerde 70 seçkin eserinden oluşan ve açılışı 19 Mart 2019'da, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP tarafından yapılan sergide; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinden 22, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinden 6, Trakya Üniversitesinden 40, Kırklareli Üniversitesinden 2 eser yer almıştır.

Bu içerik 12.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 658 kez okundu.