Trakya Üniversitesi 3.Uluslararası Baskı Resim Yarışması / Trakya University 3rd International Print Contest

Trakya Üniversitesi Bilimsel/Sanatsal Toplantı Düzenleme Desteği kapsamında üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Baskı Resim Yarışması’na başvurular başlamıştır. Baskı sanatları ile ilgilenenlerin katılımlarını bekliyoruz. Şartname ve yarışma afişleri duyuru ekinde yer almaktadır. (Yurt dışından yarışmaya eser gönderecek sanatçıların paketlerinin üzerine “PRINTED MATTER–NO COMMERCIAL VALUE” etiketi yapıştırmaları rica olunur).

Applications to the 3rd International Print Contest, which is organized within the scope of Trakya University Scientific/Artistic Meeting Organization Support, have started. We welcome the participation of those who are interested in printmaking. Entry Conditions and Contest Posters are attached. Artists who will send their works from abroad to the competition, please do not forget to indicate “PRINTED MATTER–NO COMMERCIAL VALUE” label on your package.

Bu içerik 17.08.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 5753 kez okundu.