Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2022-2023 Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Saygı Duruşu sonrası İstiklal Marşımızın söylenmesiyle birlikte açılan Fakültemizin Senato Toplanma Salonunda düzenlenen toplantı; Güzel Sanatlar Fakültesi Yönetim Kurulu Üyesi sn. Prof. Ahmet Hamdi Zafer'in akademik yılı değerlendirilmesiyle ve teşekkür konuşmasıyla açıldı.

Daha sonra Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı sn. Prof. Melihat Tüzün'ün Güzel Sanatlar Fakültesi'nin son yıllarda sanat alanında hızlı bir ilerleme kaydettiğini ve diğer üniversitelerin fakültelerine örnek teşkil ettiğini aktararak, çalışmalarından dolayı Fakülte Yönetimi, Öğretim Üyeleri ve İdari Personele teşekkür etti.

Bölüm başkanlarımızdan; Grafik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu, Heykel Bölüm Başkanı Doç. Ercan Yılmaz, Resim Bölümü Öğretim Üyelemiz Doç Kerem İşcanoğlu ve İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Devrim Baran; kendi bölümleri hakkında akademik gelişim süreci, öğrencilere yönelik faaliyetler, akademik faaliyetler ve yıl içinde gerçekleştirilen kişisel, ulusal ve uluslararası sergiler, planlar ve çalışmalar hakkında sunumlarını aktardılar.

Dekan yardımcıları; İletişim Tasarımı Öğretim Üyemiz Doç. Semih Oduncu ve Temel Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Ayhan Çetin ise Güzel Sanatlar Fakültesi'nin gelecek dönemi hakkında görüş ve planlarını aktararak fakülte faaliyetleri hakkında öğretim üyelerimizi bilgilendirdiler.
Ek Resimler
Bu içerik 08.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 525 kez okundu.