Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Kalite ve Strateji Geliştirme Toplantısı

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde; Kalite ve Strateji, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sedef Zeyrekli Yaş tarafından fakültemizin kalite ve strateji çalışmalarına yönelik bir sunum gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün, Stratejik Plan Çalışma Grubu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ferit Yazıcı, akademisyenler ve  fakülte sekreterinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Dr. Öğr. Üyesi Sedef Zeyrekli Yaş gelecek yıl için hazırlanacak kalite ve strateji planının çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Fakülteye yönelik olarak hazırlanacak çalışmaya ilişkin sunumun ardından, Dr. Öğr. Üyesi Sedef Zeyrekli Yaş akademisyenlerden gelen soruları yanıtladı. Sunumun sonunda Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün, Dr. Öğr. Üyesi Sedef Zeyrekli Yaş’a teşekkür belgesi takdim etti.

Bu içerik 07.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 420 kez okundu.